GameExcite.com

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Χοιρινό κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα


ΥΛΙΚΑ
1-2 χοιρινό κότσι
• 1 μπουκάλι μπύρα
• 1 φύλλο δάφνης
• 3 κουταλάκια μουστάρδα
• Ένα κρασοπότηρο ελαιόλαδο
• Ένα μικρό κρεμμύδι
• αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα κότσια Το αλατοπιπερώνουμε χτυπάμε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα αλείφουμε τα κότσια και τα τοποθετούμε στη γάστρα Έπειτα αφού έχουμε ψιλοκόψει το κρεμμύδι ρίχνουμε τη μπύρα και το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 1/2 ώρες .αν θέλετε μπορείτε να βάλετε γύρω γύρω και πατάτες
Καλή όρεξη!!!
Ν.ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: